(mobil) +36-70 / 583 - 5895 • E-mail:

 • ArtH2O

  ArtH2O

  Honlapkészítés

  Webalkalmazás fejlesztés

 • ArtH2O

  ArtH2O

  Festészet

  szabadkézi rajzolás

 • ArtH2O

  ArtH2O

  Cégembléma tervezés

  Vizuális grafikai megoldások

 • ArtH2O

  ArtH2O

  Olaj festmények

  Egyedi színvilággal

 • ArtH2O

  ArtH2O

  Kiadványszerkesztés

  Grafikai megoldások

 • ArtH2O

  ArtH2O

  kézzel készült

  grafikai megoldások

 • ArtH2O

  ArtH2O

  Cégarculat

  Tervezés

 • ArtH2O

  ArtH2O

  BrandImage tervezés

  Kreatív grafikai megoldások

ArtH2O

arth2o

Festőművész, webes szakember, grafikus, marketing szakember, programozó vagy webalkalmazás fejlesztő?

A válaszok a sorok között fellelhetők.

Mi azaz ArtH2O?

Ha szétszedjük a domaint akkor van az ART - művészet és a H2O a víz vegyjele. A szép érzékelését és ezek befogadását szimbolizálja az ART. A H2O meg a víz erejét és könnyedségét szeretné kifejezni (Gondolj egy vízfestmény puha színeire, vagy egy cunami erejére).

Festőművész?

Nem érzem magam annak, egyszerűen csak lefestettem, ami nekem tetszett. (Láttad a Forrest Gumpot? - Egyszerűen csak futni támadt kedvem. Valahogy így vagyok ezzel én is.)

Hogyan kezdődött?

Ha vissza gondolok, akkor a festészet illetve az ezzel kapcsolatos dolgaim a gyermek koromra vezethetők vissza.

Lehettem 6 éves, amikor apám egyszer hazaállított egy Vincent Van Gogh könyvvel. Azt mondta valahogyan nyerte. Vagy azért mert büszke voltam rá, hogy milyen ügyes, meg ugye ajándéknak örülni szoktak a gyerekek, tetszett a könyv. Szép sárga színe volt, szép színes képek. (Erre később jöttem rá, hogy ezen a vonalon ez volt az első jel) Később elolvastam (több könyvet is róla ), rajzoltam rá ( bele, mellé, papírra, hasonlókat..).

Nem azaz ügyetlen gyermek voltam, aki két vonalat nem tud megrajzolni, vagy ha elé tesznek gyurmát, ne lenne ötlete egy tárgy megvalósítására. Emlékszem rá, rajzórákon mindig külön teremben, más dolgokkal tudtam foglalkozni mint a többiek. Valahogy egyből tudtam mi mire való (pl.: rajzeszköz), nem voltak kérdések.

Valódi kezdet:

1994-ben kezdhettem el festeni. Könyvekből, autodidakta módon. Nem volt nehéz kezdet, mert a családunkban van már festőművész és zenész is. Rövid idő alatt tudtam érdekes képeket készíteni (mások szerint). A fejlődésem viszont megkívánta, hogy tanuljak tapasztaltabb művészektől, alkotóktól. Évekig tanulhattam Vörös Józseftől, akinek nagyon hálás vagyok. Fiaként szeretett és mint egy apa Ő úgy mondta el nekem a tapasztalatát. Valójában ő volt a kalauzom a színek és a formák világába amiért hálás vagyok neki!

Kedvenc stílusom

Kedvenc festészeti irányzatom az Impresszionizmus és az ehhez kapcsolódó művészek munkái a legkedvesebbek számomra. Azonban a modern irányzatokra is nyitott vagyok, például a graphiti-re is. Tetszenek az érdekes technikák, az újszerű anyaghasználat, a digitiális világ ötvözése a művészetben. Egyszóval minden vonz, amiből kreatív energia árad.

Informatika és fotózás

A festészeti dolgaim mellett mindig is szerettem fotózni és számítógépezni (programozni). Ez utóbbi már 9 éves korom óta jelen van az életemben. Nagyon hamar megtanultam a programozás logikáját. Ebben az időszakomban Commodore (C=+4; C=64) gépeken Assemblerben tudtam programozni. Aztán hamarosan jött az Commodore Amiga és a Pc-s korszakom. Amigán még ASM-ben kódoltam. Sosem érdekeltek a játékok, csak működési szinten. Több játékot és demót írtam Commodore gépekre. A fotózás mindig is érdekelt. Olyan képeket próbáltam mindig is készíteni, amit egyszer meg tudod festeni. A festészetből hozott látásmóddal készítem a fotókat. Legyen az egy ütött-kopott épület, ajtó, ablak, ember, tárgy, szituáció vagy egy tájkép én látom benne a szépet és megörökítem.

Weboldal készítés és webalkalmazás fejlesztés

1998 környékén szerettem volna ha a képeimet meg tudom mutatni bárkinek az Interneten. Kellett volna hozzá egy weblap, de ennek komoly költségei lettek volna. Ekkor kezdtem el webes programnyelveket tanulni, ismerkedni a web világával. Nagyon hamar elkészült a weboldalam és rájöttem, mennyire izgalmas terület a web. Azóta az egyik szenvedélyemmé vált a weboldal készítés és webalkalmazás fejlesztés. Minden munkában picit magamat is megvalósítom és tanulok belőle. Rengeteg új ismeretet szereztem a Internet működésével kapcsolatban. Legyen szó webgrafika, marketing, üzemeltetés, hatékonyság, használhatóság, Linux, szerverek üzemeltetése, keresőoptimalizálás, webes trendekről ezekben én mind otthon vagyok. Dolgoztam több nagy hazai és külföldi cégnek. Megvalósítottam olyan weboldalkat és webalkalmazásokat, amelyeket mások csapatban sem tudnak létrehozni. Minden webes munkámnál arra törekedtem, hogy a tulajdonosának valóban hasznot termeljen és ne csak ablakon kidobott pénz legyen a munkám. Nagy öröm, mikor ez be is igazolódok.

Magamról:

Objektív, pozitív gondolkodású, vicces egyénnek tartalom magam. Nem az a kocka fajta, pedig az!

Napjainkban:

Ma a mindennapokban a web világában és a fotózásban élem meg a kreatív hajlamaimat. Web-grafikákat, arculatokat, weblapokat, mobil barát honlapokat készítek. A festészetből hozott ismereteimet (szép érzékelés, maximalizmus, kreativitás) teljesen átültettem webes területre.

Szóljon hozzá vagy kérjél bővebb információt!