(mobil) +36-70 / 583 - 5895 • E-mail:

Web

Egy professzionális honlap elkészítéséhez két összetevő kell: Ön és Mi.
Ön elmondja elképzeléseit, mi pedig valóra váltjuk. Tapasztalatunkkal segítünk, hogy vállalkozása a lehető legsikeresebben jelenjen meg az interneten, honlapjára rátaláljanak az érdeklődők, majd ott minden keresett információt megtaláljanak átláthatóan, egyedi grafikával bemutatva.

Szolgáltatásaink részletesen:

 • Weboldal készítés
 • Webáruház készítés
 • Egyedi webes és intranetes szoftver fejlesztés
 • Ingatlan értékesítő rendszer fejlesztés
 • Webes szövegírás
 • Tárhely, weblap tárhely bérbeadás (SEO tárhely)
 • Domain regisztráció
 • Egyedi webes szoftver fejlesztés
 • Weboldal grafika készítés
 • Weboldalak újratervezése (Redesign)
 • Keresőoptimalizálás (SEO)
 • SEO elemzés
 • Bérelhető weboldal készítés
 • Havidíjas weblap készítés
 • Arculattervezés
 • Logó Design

Miért velünk?


Mert több, mint 10 éves szakmai múltunk biztosíték a sikerre. Rengeteg professzionálisan elkészített honlap után tudjuk mi kell Önnek, hogyan lehet elérni az ügyfeleket. Honlapjaink művészi grafikával, könnyen adminisztrálható felületekkel, átlátható és kezelhető felépítéssel rendelkeznek. Ráadásul velünk mindent elintézhet könnyedén, egy helyen. Elkészítjük honlapját, igény szerint marketing szemléletű szövegeket írunk rá, keresőoptimalizáljuk, tippeket adunk az ügyfelek eléréséhez, valamint levesszük válláról az egyéb terheket is: beregisztráljuk a választott domain nevet és tárhelyet is biztosítunk. Ugye Ön sem szeretne felesleges időt tölteni azzal, hogy több helyen, rengeteg papírmunkával oldja meg ezeket a problémákat? Akkor válasszon minket, és válassza a sikerességet!

Hogyan juthat egy ilyen oldalhoz?


Lépjen kapcsolatba velünk, mondja el elképzeléseit, és mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb megoldást, akár szimpla cégbemutató oldalt szeretne, akár több ezer felhasználós webáruházat. Számunkra minden ügyfél elégedettsége fontos, így mindenki számára minőségi honlapot készítünk!

Miért jó ha tapasztalt fejlesztőkre bízza honlapja készítését?


A mindennapokban is fontosnak tartjuk a tapasztalatot, a gyakorlottságot, a referenciákat. Ugye Ön sem bízza autója javítását, vagy haja elkészítését egy kezdő szerelőre vagy fodrászra? Miért tenné ezt honlapjával kapcsolatban? 10 éves szakmai múltunk, és elégedett ügyfeleink bizonyítják, hogy mekkora előnyt jelent a tapasztalat a weboldal készítése során. Ennek köszönhetően ugyanis ajánlhatunk Önnek olyan megoldásokat, technikákat és tippeket, amelyekre Ön esetleg nem is gondolt, mégis segít Önnek vállalkozása sikerességének növelésében. Ugyanígy véleményünk segíthet elkerülni az egyes problémákat, buktatókat, így Ön más kárából tanulhat. Vagy Önnek nem fontos az azonnali siker?

Milyen előnyökkel jár egy professzionális honlap?


Ha Önnek jól felépített, kreatív megoldásokkal teli, egyedi grafikával ellátott, és elsősorban működő honlapja van, az sikerességet sugároz a vállalkozásáról is. A webes megjelenés manapság már pont olyan fontos, mint a ruházat, amiben tárgyalni indul. Elősegíti a pozitív első benyomást, mely által nagyobb százalékban realizálódik megrendelés. Arculatát könnyedén webes felületre igazítjuk, így honlapján keresztül is bemutathatja a minőség iránti elkötelezettségét.

Ha Ön rendelkezik egy professzionális honlappal, akkor könnyebben kommunikálhat ügyfeleivel, vagy éppen borsot törhet a konkurencia orra alá a sikeres látogatói és megrendelői adatokkal.

Egy weboldal akkor sikeres, ha azok találnak rá akikhez szól. Az általunk készített honlapok keresőbarát felépítésűek, így a megfelelő keresőszavakra az első oldalakon jelenik meg az Ön szolgáltatása, ez pedig kiemelten fontos lehet sikeressége szempontjából.

Miért fontos a keresőoptimalizálás?


A keresőoptimalizálás manapság már elengedhetetlen a honlapkészítés során. Enélkül ugyanis a keresők nem jelenítik meg az Ön oldalát az érdeklődök számára, így ezúton Ön nem jut ügyfélhez. Ezt manapság egyetlen vállalkozás sem engedheti meg magának, hiszen ezen bevételei múlhatnak!

A keresőoptimalizálás során a program kódba elhelyezünk olyan kulcsszavakat, amelyek a Google és egyéb keresők számára elérhetőek. Emellett kiemelt figyelmet kell fordítani a tartalomra is, a megfelelő leírásokra, az URL nevekre, a képek elnevezésére, a visszamutató linkekre. Ezek mind mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a honlapja minél előkelőbb helyet foglaljon el a találati eredmények között.

Magyarországon az internetezők 90%-a a keresőket használja ha bármilyen szolgáltatást szeretne igénybe venni, így Önnek sem szabad elszalasztania a lehetőséget. Válassza a minőségi szolgáltatást, és rendelje meg honlapját nálunk!

Mennyi idő alatt jut honlapjához?


Miután Ön elmondja elképzeléseit, mi adunk egy vállalási határidőt. Amíg a honlap készül, a megbeszélt menüpontok alapján Ön már készítheti a tartalmat, ezügyben a keresőoptimalizálás technikáiról tippeket adhatunk, hogy ezáltal is növelje hatékonyságát. Így, miután a weboldal szerkezete kész, Ön hathatós szövegekkel azonnal fel is töltheti tartalommal.

Nem szeretne a szövegírással bajlódni? Segítünk! Csapatunk az oldal fejlesztésével párhuzamosan elkészíti igényeinek megfelelően a honlap tartalmi részét is, így Ön egy komplett oldalt kap kézhez a határidő leteltével.

Hogyan készül az Ön honlapja?


Ön első lépésben elmondja elképzeléseit, igényeit, melyek alapján mi elmondjuk a tervezetet. Honlapjaink minden esetben egyedi grafikával, jól felépített motorral, átlátható menüpontokkal készülnek. Oldalaink könnyedén szerkeszthetőek a későbbiekben is, így Önnek nem kell informatikusnak lennie ha ki szeretne cserélni egy képet vagy átírni egy szöveget, alap szintű számítógép felhasználóként ezt könnyedén megteheti. Egyedi szoftvereink jól működőek, elősegítik az Ön hatékonyságát is!

Amennyiben igényli, a szövegírást is átvállaljuk. Marketing szemléletű szövegeink elősegítik az ügyfelek elégedettségét, valamint a keresők számára elhelyezett kulcsszavak a látogatói szám növekedését.

Intézzen el mindent egy helyen! Válasszon egy rövid, frappáns domain nevet, melyet mi beregisztrálunk az Ön számára, majd tárhelyet is biztosítunk. Ne fusson felesleges köröket!


Szóljon hozzá vagy kérjél bővebb információt!


Szóljon hozzá vagy kérjél bővebb információt!